Skip to main content

Školski sport i olimpijski pokret - 2017.

hsss 

ARHIVA UČENIČKIH NATJEČAJA

2012. | 2013. | 2014. | 2015. | 2016. | 2017. | 2018. | 2019. | 2020.| 2021.|

 NATJEČAJ

 

„ŠKOLSKI SPORT I OLIMPIJSKI POKRET“

 

pod nazivom „Košarka kroz fotografiju“

 

Hrvatski školski sportski savez (HŠSS) i Hrvatska olimpijska akademija (HOA) objavljuju da je završen ovogodišnji tradicionalni Natječaj za školska sportska društva (ŠSD) osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj. Hvala svim sudionicima na poslanim fotografijama uz najavu da će se sastanak Ocjenjivačkog suda održati dana 13. travnja 2017. godine kada će se i donjeti odluka o nagrađenim učenicima, njihovim školama i školskim sportskim društvima.

 

ODLUKA – Školski sport i olimpijski pokret

 

U prostorijama Hrvatskog olimpijskog odbora dana 13. travnja 2017. godine održana je sjednica Ocjenjivačkog suda na Natječaju Školski sport i olimpijski pokret koji je ove školske godine organiziran na temu „Košarka kroz fotografiju.“ Sjednici su prisustvovali svi imenovani članovi Ocjenjivački suda Hrvatske olimpijske akademije Danira Bilić Nakić, Maja Čizmić Regula i Robert Valai i Hrvatskog školskog sportskog saveza Marin Horvat i Davor Juriša.

 

Nakon pregleda svih prijavljenih 58 fotografija u obje kategorije, Ocjenjivački sud je glasovanjem izabrao pobjedničke fotografije.

 

U kategoriji osnovnih škola:

  1. prvo mjesto osvojila je fotografija skupine učenika IGKTV (Rian Škrinjarić, Marko Praveček, Borna Odobašić i Borna Dittrich) iz OŠ Ivan Goran Kovačić iz Slavonskog Broda (ŠSD GORAN)

 

 

 

  1. drugo mjesto osvojila je fotografija učenice Zite Božović iz II. OŠ Varaždin (ŠSD DRUGA VARAŽDIN)

 

 

 

  1. treće mjesto osvojila je fotografija učenice Lorene Hrković iz OŠ Ljudevita Modeca (ŠSD IZVOR)

 

 

U kategoriji srednjih škola:

 

  1. prvo mjesto osvojila je fotografija učenika Karla Pavetića iz SŠ Bedekovčina iz Bedekovčine (ŠSD BEDEX)

 

 

 

  1. drugo mjesto osvojila je fotografija učenika Vita Butkovića iz SŠ Duga Resa iz Duge Rese (ŠSD VINICA)

 

 

 

  1. treće mjesto osvojila je fotografija učenika Alexa Vugrinca iz Ekonomske i trgovačke škole Čakovec iz Čakovca (ŠSD EKONOMIST)

 

 

Na ovogođišnjem Natječaju Školski sport i olimpijski pokret sudjelovalo je ukupno 29 škola od toga 13 osnovnih i 16 srednjih škola na području Republike Hrvatske. Zahvaljujemo se svim učenicima i njihovim voditeljima na kvalitetnim fotografijama koje će biti izložene u Poreču od 23.4.2017. do 9.5.2017. tijekom završnice Državnog prvenstva školskih sportskih društava za osnovne i srednje škole i za vrijeme organizacije Svjetskog školskog prvenstva u košarci.

 

Čestitamo svim učenicima koji su poslali svoje radove i sudjelovali na ovogodišnjem natječaju.