Skip to main content

Iskaznice - često postavljana pitanja

 

ISKAZNICA

HRVATSKOG ŠKOLSKOG SPORTSKOG SAVEZA

- najčešće postavljena pitanja -

 

SUSTAV MI VRAĆA OBAVIJEST:

Učenik s unesenim OIB-om već posjeduje važeću eIskaznicu!

 

Ponovno slanje postojeće Iskaznice ili brisanje aktivne Iskaznice (u slučaju promjene škole ili osobnih podataka) možete zatražiti na [email protected].

Nakon deaktiviranja postojeće Iskaznice, bit će moguće predati novi Zahtjev.

 

NE ZNAM KAKO PREUZETI ZAHTJEV

Nakon ispravnog unosa svih podataka i fotografije te klikom na zeleni gumb "Spremi", otvorit će se novi prozor na kojem se nalazi generirani Zahtjev kojeg možete preuzeti i/ili ispisati.

Također, na Vašu e-mail adresu koju upišete tijekom stvaranja zahtjeva, stići će Vam i kopija ZAHTJEVA za izdavanje Iskaznice. Ukoliko ga ne dobijete, javite se s imenom i prezimenom te OIB-om učenika na [email protected].

 

ŠTO KAD IZGUBIM ISKAZNICU HŠSS-a?

Ako više ne možete pronaći svoju Iskaznicu, molimo Vas da se javite na [email protected] s imenom i prezimenom te OIB-om učenika. 

Naglašavamo da je radi zaštite privatnosti podataka učenika Iskaznicu moguće proslijediti samo osobi koja je stvorila Iskaznicu ili ima drugi dokaz o razlogu traženja Iskaznice: roditelji, novi profesori. 

 

ŠTO KAD UČENIK PROMIJENI ŠKOLU?

Ako učenik mijenja školu, Iskaznica koju je imao prestaje vrijediti te je potrebno predati Zahtjev za izdavanje nove Iskaznice. 

Ukoliko ne možete izraditi zahtjev (obavijest: Učenik s unesenim OIB-om već posjeduje važeću eIskaznicu!) obratite nam se na [email protected] za brisanje postojeće Iskaznice te nakon potvrde popunite novi zahtjev ovdje.

 

ŠTO AKO JE U ZAHTJEVU UNESEN POGREŠAN PODATAK?

Ako primjetite da ste unijeli pogrešan podatak u Zahtjev, pošaljite nam broj zahtjeva te upit za ispravak podatka na [email protected]

Ispravljeni Zahtjev bit će Vam dostavljen na prethodno unesenu mail adresu.

 

Za sve ostale informacije vezane uz izdavanje Iskaznica obratite se na email:

 

[email protected].

 

NATRAG NA DOKUMENTE