Skip to main content

2012./2013.

U školskoj godini 2012./13. HŠSS je organizirao Završnicu DP-a i to u po drugi puta za redom gradovima Istarske županije

Završnica je organizirana za sljedeće sportove učenica i učenika osnovnih škola: futsal, rukomet, košarka, odbojka, atletika, plivanje, gimnastika, stolni tenis, šah, kros i badminton, dok je za srednje škole organizirano natjecanje u: futsal, rukomet, košarka, odbojka, atletika, stolni tenis, kros i badminton. DP za učenike s intelektualnim teškoćama organizirano je u dva sporta: atletika i plivanje u kojima je sudjelovalo 151 učenik i 58 voditelja. Ukupno je na Završnici sudjelovalo oko 2100 učenica, učenika i njihovih voditelja.

 

Ova je godina važna jer je po prvi puta organizirano i natjecanje za učenike 5. i 6. razreda RH., a Završnica je održana u Gradu Vinkovcima, te Vukovaru.

 

Natjecanje se održavalo u sportovima futsal za dječake, odbojci za djevojčice, te u atletici, rukometu i košarci u obje konkurencije.

 

Bitno je napomenuti kako je učenicima, osim natjecanja, ponuđen i organiziran posjet Vukovaru i to Memorijalnom centru, Trpinjskoj cesti te bolnici.

 

Ukupno je nastupilo oko 420 učenika i njihovih voditelja.

 

20130503

 

Rezultati državog prvenstva ŠSD-a 2012./2013.

Rezultati DP Poreč 2013.

Rezultati DP Vinkovci 2013.

Finalni bilten natjecanja učenika s intelektualnim teškoćama u razvoju (ITR) - Poreč 2013.