Skip to main content

Mali sportski mikrofon

Hrvatski školski sportski savez i Hrvatski radio uspostavili su suradnju te će se svakog ponedjeljka na Hrvatskom radiju – drugom programu moći čuti emisija o školskom sportu.

 

Posebna emisija koje će u 10-ak minuta govoriti o različitim temama iz školskog sporta zove se "Mali sportski mikrofon"  i emitira se netom poslije 13 sati svakoga ponedjeljka u sklopu emisije SPORTSKI MIKROFON koja je na programu ponedjeljkom od 10 do 14 sati na Drugom programu Hrvatskog radija, a uređuju je Krešo Gotlin i Nataša Mikas.

 

Teme  "Malog sportskog mikrofona" biti će isključivo povezane s aktivnostima u školskom sportu. U emisiji će te moći ćuti profesore, učenike i roditelje koji će iz svog kuta pokušati prenijeti slušateljstvu poruku o tome zašto je školski sport dobar i važan, ne samo za one koji se njime bave, već i za društvo u cjelini. Hrvatski školski sportski savez i urednici emisije potruditi će se da se u emisiji čuje glas iz svih županija.

 

Sve emisije Malog sporstkog mikrofona možete služati uživo putem weba (stream). Na web stranici HRT-a, izaberite Drugi program Hrvatskog radija ponedjeljakom od 13 sati slušalte mali sportski mikrofon. Naravno, ako propustite emisiju uživo, možete je poslušati naknadno. Kliknite na OVAJ link za preslušavanje emisija Malog sportskog mikrofona.

 

Pregled dosadašnjih emisija (klikni na link)