Skip to main content

Obilježen Međunarodni fair play dan u Lepoglavi

Hrvatski školski sportski savez i Hrvatski fair play odbor (HFPO) te Hrvatski olimpijski odbor (HOO) u suradnji s partnerima: Ministarstvom za znanost i obrazovanje, Agencijom za odgoj i obrazovanje i Sportskom televizijom žele dati novu dimenziju fair playu.

Obilježavanje 1. Međunarodnog fair play dana počelo je 7. rujna i trajati će do 30. rujna.

Osnovne i srednje  škole u Republici Hrvatskoj pozvane su obilježe 1. Međunarodni fair play dan. Prvu aktivnost na tom planu poslala nam je učiteljica Ivana Vrček iz Osnovne škole Ante Starčevića iz Lepoglave koji su Međunarodni fair play dan obilježili 5 kilometarskim pješačenjem uz sudjelovanje 350 učenika i učitelja lepoglavske škole.

Molimo Vas da do 15. listopada 2020. dostavite kratko izvješće o aktivnostima kojima ste obilježili 1. Međunarodni fair play dan (ime škole, kontakt osoba i e-mail adresa, kratki opis aktivnosti i broj učenika koji je sudjelovao, mišljenje učenika o fair play kartonu, prijedlog aktivnosti kojima biste obilježili Međunarodni fair play dan sljedeće školske godine) dostaviti na e-mail adresu: [email protected]

Više o obilježavanju 1. Međunarodnog fair play dana pročitajte OVDJE.