Skip to main content

Potvrde

KLIKNI OVDJE ZA PRISTUP PORTALU ZA IZDAVANJE POTVRDE

 

VAŽNA OBAVIJEST O POTVRDAMA ZA UPIS U SREDNJU ŠKOLU

 

Dragi učenici, cijenjeni roditelji,

 

Hrvatski školski sportski savez NEĆE biti u mogućnosti izdavati uvjerenja kojim bi učenici osnovnih škola stjecali dodatne bodove za upis u srednju školu. Podaci o ostvarenom uspjehu u natjecanjima školskog sporta, a temeljem kojih učenici stječu pravo na dodatne bodove za upis u srednju školu, dostavljeni su nadležnom Ministarstvu i ugrađeni u Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole.

Za sve informacije o dodatnim bodovima, potrebno je poslati upit preko stranica njihova sustava.

Sve roditelje koji bi željeli saznati na koji će način njihova djeca ostvariti dodatne bodove za upis u srednju školi, molimo da pročitaju OVE INFORMACIJE (klik na poveznicu).

 

POTVRDE O SUDJELOVANJU NA DRŽAVNOM PRVENSTVU - KLIKNI OVDJE ZA PORTAL ZA IZDAVANJE POTVRDE

 

Svi učenici, članovi ekipa školskih sportskih društava koja su sudjelovala na Završnici državnih prvenstava od školske godine 2007./2008. pa sve do danas, moći će dobiti POTVRDU o sudjelovanju na državnom prvenstvu ili u jednom od projekata Hrvatskog školskog sportskog saveza, koje mogu koristiti za primjerice; upis na fakultet, upis u studenski dom, dobivanje stipendije i sl. 

Potvrde u različite svrhe mogu zatražiti i profesori, voditelji natjecanja te provoditelji programa/projekata te članovi Tehničkih komisija. 

 

Portalu za potvrde možete pristupiti klikom na OVU POVEZNICU te ostaviti sljedeće podatke:

 

*Za predaju zahtjeva potrebno je popuniti formular te pritisnuti gumb "Zatraži potvrdu!". Ukoliko je zahtjev opravdan i uneseni podaci su valjani, na unesenu email adresu ćete dobiti željenu potvrdu.

 

Potvrda će se korisniku slati isključivo e-mailom u PDF obliku.

 

NATRAG NA DOKUMENTE