Skip to main content

2014./2015.

1415

 

Školska godina 2014./15. bila je bitno drugačija po pitanju organizacija Završnica DP-a. Završnicu DP-a po treći puta za redom gradovima Istarske županije ali samo za sportske igre, odnosno futsal, rukomet, košarka i odbojka. DP za učenike s intelektualnim teškoćama organizirano je u četiri sporta: atletika, stolni tenis, štafetna igra i plivanje u kojima je sudjelovalo 197 učenika i 70 voditelja.

Završnice DP-a za atletiku, badminton, stolni tenis i šah održane su u Osijeku, Dubrovniku, Varaždinu i Vukovini. Za sportove judo, plivanje, gimnastika i kros nije bilo poluzavršnih natjecanja te su županijski pobjednici izravno sudjelovali na Završnici DP-a i to u Kaštel Sućurcu, Rijeci, Nedelišću i Krapinskim Toplicama. Ukupno je na svim Završnicama sudjelovalo oko 2500 učenica, učenika i njihovih voditelja.

 

Završnica za učenike 5. i 6. razreda održana je ponovno u Vinkovcima u sportovima futsal za dječake, odbojka za djevojčice, rukometu, košarci i atletici u obje konkurencije.

 

Pregled rezultata svih održanih završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava za školsku godinu 2014./2015. za učenike osnovnih i srednjih škola.

 

Pregled rezultata svih održanih završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava za školsku godinu 2014./2015. za učenike 5. i 6. razreda.

 

Pregled rezultata Državnog prvenstva školskih sportskih društava za školsku godinu 2014./2015 za učenike s intelektualnim teškoćama u razvoju.