Skip to main content

Ostalo

Dostava dokumenata o osnivanju školskog sportskog društva

Upute i objašnjenja

Image removed.  COVID PROTOKOL -1.3.2022.

QR kod (QR Code)

QR kod vas vodi na web adresu HŠSS-a. Što je QR kod?

 

OIB - IBAN

 

Image removed.

 

OIB Hrvatskog školskog sportskog saveza je:

75757247566 Osobni identifikacijski broj (OIB) stalna je identifikacijska oznaka hrvatskih državljana, pravnih osoba sa sjedištem na području Republike Hrvatske i stranih fizičkih i pravnih osoba kod kojih je nastao povod za praćenje na području Republike Hrvatske (obveznici osobnog identifikacijskog broja) koju korisnici osobnoga identifikacijskog broja koriste u službenim evidencijama, u svakodnevnom radu i kod razmjene podataka. Osobni identifikacijski broj jedinstven je, nekazujući, nepromjenjiv i neponovljiv. Osobni identifikacijski broj sastoji se od jedanaest brojaka, gdje su prvih deset izabrane slučajnim odabirom, a zadnja je brojka izračunata po posebnom izračunu. Primjena OIB-a u Republici Hrvatskoj započela je 1. siječnja 2009. godine.

 

Image removed.

 

IBAN Hrvatskog školskog sportskog saveza je: HR8823900011100981170

International Bank Account Number (IBAN, hrv. Međunarodni broj bankovnog računa) je međunarodni standard za numeraciju bankovnih računa. IBAN je stvorila Europska komisija za bankarske standarde (European Committee for Banking Standards), a kasnije je prihvaćen kao međunarodni standard ISO 13616:1997, sada ISO 13616:2007. Hrvatski IBAN sastoji se od 21 alfanumeričkog znaka i izgleda ovako:

HRcc AAAA AAAB BBBB BBBB B

gdje cc označuje kontrolni broj, slova A vodeći broj banke (7 znamenka), a slova B broj računa (10 znamenka). U platnim dokumentima koji se dostavljaju elektroničkim putem hrvatski IBAN ne smije sadržavati prazna po­lja, dok pri unosu u platne naloge na papirnatom mediju svaka četiri znaka trebaju biti odije­ljena jednim praznim po­ljem. HR88 2390 0011 1009 8117 0

 

RSS

RSS (really simple syndication) je usluga kojom Hrvatski školski sportski savez čitateljima web stranice www.skolski-sport.hr nudi sadržaj vijesti web stranice www.skolski-sport.hr u XML formatu prikladnom za korištenje u RSS čitačima i RSS agregatorima.

 

Kako koristiti RSS Kanale

Za pretplatu na HŠSS RSS kanal kopirajte link vijesti i zalijepite ga u vaš RSS čitač.

 

  Kanal Kopiraj URL u RSS čitač
  Vijesti Hrvatskog školskog sportskog saveza      https://skolski-sport.hr/index.php/novosti/feed/

 

NATRAG NA DOKUMENTE