Skip to main content

Zlato odlazi u Koprivnicu

Srednja Tehnička škola u Virovitici je u srijedu 28. ožujka imala čast ugostiti rukometašice skupine Sjever na poluzavršnici prvenstva školskih športskih društava.

Domaćini su bile rukometašice Gimnazije Petra Preradovića iz Virovitice, koji su svoju snagu odmjeravali s rukometašicama iz Gospodarske škole Varaždin, Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec i Gimnazije Frana Galović Koprivnica.
Svečanost je započela u 10:00 sati predstavljanjem timova i himnom.
Poluzavršnicu otvorile su utakmicom ekipe Gimnazijalac iz Čakovca i Gimnazija iz Virovitice. U vrlo napetoj utakmici, pobjedu su odnijele rukometašice iz Virovitice s 6 golova razlike. Druga utakmica se nastavlja između ekipa GOŠK iz Varaždina protiv Gimnazijalca iz Koprivnice. Uvjerljivu pobijedu s čak sedamnaest golova razlike odnijele su koprivničke gimnazijalke. Ekipa GOŠK svoju snagu i volju nisu gubile do samog kraja utakmice.


Utakmicu za treće mjesto odigrale su ekipe Gimnazijalac iz Čakovca i GOŠK. Rukometašice ekipe GOŠK, unatoč trudu, izgubile su utakmicu za treće mjesto.
Najiščekivaniju utakmicu za prvo mjesto, borile su se ekipe Gimnazijalac iz Koprivnice i Gimnazija iz Virovitice. Utakmica je bila vrlo napeta. Obje ekipe su se s izrazitom snagom, željom i izvrsnim znanjem igre borile, međutim ekipa Gimnazijalac pokazala se boljom te kao pobjednica skupine Sjever odlazi na završno natjecanje koje će se održati u Poreču od 25. do 27. travnja 2018. godine.
Poluzavršnica je za sve bila predivno iskustvo, ekipe su bile zadovoljne igrom, suđenjem i organizacijom.
Želimo puno sreće rukometašicama ekipe Gimnazijalac iz Koprivnice te njihovom treneru Filipu Šalamonu.

IPL novinar: Antonia Karačić