Skip to main content

Gdje su moji dodatni bodovi?

Dragi roditelji, učenici

Bliži se vrijeme upisa u srednju školu. Stresno je samo po sebi, no ako se na vrijeme informirate biti ćete svakako mirniji i učinkovitiji.

Donosimo vam nekoliko važnih informacija kako bi vam pomogli i ujedno rasteretili sustav nepotrebnim zahtjevima za provjeru statusa.

Podatak o broju dodatnih bodova biti će vidljiv nakon unosa podataka u sustav Nacionalnoga informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole od strane Agencije za odgoj i obrazovanje te Hrvatskog školskog sportskog saveza. Ti upisi će se dogoditi sredinom lipnja, a bodovi će biti vidljivi čim se upišu u sustav ali ne kasnije od 26.lipnja 2017. kada počinje odabir obrazovnog programa.

Temeljem ODLUKE O UPISU UČENIKA U I.RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2017./2018.  od 12. svibnja 2017. godine utvrđeno jer da će  početak prijave obrazovnih programa biti 26. lipnja 2017. godine.

Informaciju o tome kada će biti moguće vidjeti dodatne bodove učenici i roditelji će moći saznati na mrežnoj stranici Nacionalnoga informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole : upisi.hr

Nakon upisa podatak u sustav, administrator stranice upisi.hr će odaslati obavijesti o tome da su dodatni bodovi vidljivi. DOK TAKVU INFORMACIJU NE PROČITATE NEMOJTE TRAŽITI PROVJERU.

Tek ako se nakon odaslane obavijesti, a posebice nakon 26. lipnja 2017. podaci o dodatnim bodovima NE VIDE, tada tražite provjeru na helpdesk@skole.hr ili na broj telefona 01 6661 500

Svaki učenik će dobiti svoje dodatne bodove, točno i na vrijeme.

Pratite informacije na upisi.hr i na našim mrežnim stranicama  skolski-sport.hr.

Više informacija o dodatnim bodovima za upis u srednju školu potražite na OVOM LINKU.

Svakako posjetite Nacionalni informacijski sustava prijava i upisa u srednje škole.

Ako želite potvrdu o sudjelovanju na natjecanjima školskog sporta a u svrhu upisa na fakultet, dobivanja stipendije ili neku drugu svrhu posjetite OVAJ LINK.

HŠSS