Skip to main content

Natjecanja učenika s intelektualnim teškoćama

Istovremeno uz atletiku, na bazenima Kantrida u Rijeci održano je natjecanje u plivanju za učenike s intelektualnim teškoćama u razvoju.

Bravo, mladi plivači.

Nakon plivanja i atletike, učenici su se u popodnevnim satima natjecali u stolnom tenisu. U dvorani Intersport natjecanje je zračilo pozitivom i veseljem!

Podijeljene su medalje za učenike s intelektualnim teškoćama u razvoju koji su se natjecali u plivanju, atletici i stolnom tenisu. Čestitke svim natjecateljima i profesorima na prekrasnom natjecanju i uloženom trudu :)

Državno prvenstvo za djecu s intelektualnim teškoćama u razvoju zaključili smo štafetnom igrom, koja je održana u utorak 9.5.2017, u kojoj je sudjelovalo 12 ekipa. Dvorana Intersport bila je ispunjena veseljem svih natjecatelja, no među svima istaknule su se tri najbolje ekipe. Broncu su osvojili natjecatelji iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce. Drugo mjesto zauzeli su Čakovčanci iz Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, a najbolja ekipa bila je iz Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark Osijek. Još jedno čestitke svim natjecateljima i veselimo se vašem slijedećem dolasku.

Bilten natjecanja biti će dostupan za preuzimanje uskoro ovdje ili  OVDJE