Skip to main content

Borbenost- drugo ime za pobjedu

U sportskoj dvorani Intersport, 28. travnja 2017., od ranih jutarnjih sati odigravale su se polufinalne i finalne utakmice u futsalu za osnovnoškolke.

Utakmica između ŠSD Ivan Filipović, Velika Kopanica i ŠSD Rugvica, Dugo Selo odigrana je između dvije dobre ekipe koje su se svim snagama borile kako bi pobijedile i postignule zavidan rezultat. Ekipa koja je porazila protivnika u penalima je ekipa iz Dugog Sela.

Igračice ŠSD Mladost, Prelog i ŠSD Brezovica, Zagreb borile su se za pobjedu u svakoj minuti utakmice. Neumorne, trčale su po parketu, pokušavale imati prevlast nad loptom, a posebice prevlast nad utakmicom i ostvariti pobjedu. Penalima, koji su ispucani ˝nebrojeno˝ puta, pobjedu su odnijele djevojčice društva Brezovica.

Borbenosti na utakmici između ŠSD Mladost, Prelog i ŠSD Ivan Filipović, Velika Kopanica nije ne nedostajalo. Utakmica koja se igrala za treće mjesto bila je puna napetosti i nervoze, no ipak su na kraju utakmice odahnule Kopaničanke koje su pobijedile svoje protivnice.

U utakmici koja se igrala za prvo mjesto, za pobjedu su se borile ŠSD Rugvica, Dugo Selo i ŠSD Brezovica, Zagreb. Utakmica je odigrana sportski i borbeno, a borba za pobjedom bila je velika time što su se sukobile dvije jake ekipe. Ipak, ekipa koja je bila bolja od ekipe iz Dugog Sela je ekipa društva Brezovica.

Čestitke svima koji prošli u daljnji krug prvenstva, koji su ušli u poluzavršnicu i završnicu te koji su osvojili zaslužen pehar!
Dana, 28. travnja 2017. godine u sportskoj dvorani Intersport odigrane su polufinalne i finalne utakmice u futsalu za osnovnoškolce.

Igrači ŠSD Jadro, Solin i ŠSD Špan, Zagreb odigrali su prvu utakmicu poluzavršnice. Utakmica je odigrana između dviju podjednako dobrih momčadi koje su si uzimale loptu, naguravali se, no pred kraj utakmice u vodstvo su prešli Zagrepčani te pobijedili.

Žestoka utakmica odigrala se između ŠSD Nazor, Slavonski Brod i ŠSD Mladost, Pazin. Igrači su se tijekom cijele utakmice borili jedni protiv drugih, uzimali si loptu samo kako bi, kao momčad pobijedili, a to je pošlo od ruke momčadi iz Slavonskog Broda.

Utakmica koja je odlučivala tko će zauzeti treće mjesto vođena je između ŠSD Jadro, Solin i ŠSD Mladost, Pazin. Igrači su se borbeno borili kako bi mogli zauzeti treće mjesto, posebice Solinjani koji su htjeli opravdati svoju jučerašnju pobjedu nad Pazinjanima, a to su i učinili porazeći Pazinjane.

U utakmici u kojoj se igralo za prvo mjesto igrali su ŠSD Nazor, Slavonski Brod i ŠSD Špan, Zagreb. Napeti trenuci, nervoza i neizvjesnost vladali su utakmicom sve do kraja dok se pobjednik nije saznao. Snovi koje su sanjali, želje koje su željeli, jednom važnom pobjedom su se obistinili. Pobjednik utakmice i prvoplasirani u Hrvatskoj je momčad društva Nazor.

Čestitke svima koji su imali mogućnosti učestvovati u utakmicama, koji su došli do poluzavršnice i završnice i koji su osvojili značajan pehar!

Nora Hodak, IPL