Skip to main content

Zlato za odbojkaške centre

Utakmicu za treće mjesto odigrale su momčadi iz Zadra i Čakovca. Utakmica je također bila jako zanimljiva. Kroz igru se vidjelo da obje momčadi žele što bolji plasman na prvenstvu. Zadar je osigurao treće mjesto rezultatom 2:1.

Finalnu utakmicu odigrale su momčadi iz Osijeka i Rovinja. Igra je bila ekstremno napeta i neizvjesna do samog kraja. Tribine su poludjele. Momčadi su ostavile srce na terenu, trudili su se jako. Ovaj put su dečki iz Rovinja dobili priliku nositi zlato oko vrata. Utakmica je završila rezultatom 2:0.

Utakmicu za treće mjesto odigrale su ekipe iz Vrbovca i Đakova. Utakmica je bila vrlo zanimljiva. Tribina je navijala iz sveg glasa. Cure su se jako trudile, ali ipak je ekipa iz Vrbovca kući ponijela broncu. Utakmica je završila rezultatom 2:1.

U finalnoj utakmici igrale su ekipe iz Zagreba i Poreča. Na ekipama se vidjelo da su spremne za borbu. Tribina je bila prepuna. Svi su skakali od sreće, navijali za svoga miljenika. Bilo je vike, navijanja, dobacivanja raznih riječi koje su ekipi bila velika podrška. Utakmica je završila rezultatom 2:0.

Nakon utakmice igračica drugoplasirane ekipe mi je iznijela svoje mišljenje i opisala je što odbojka za nju znaci:

1.Kako se osjećaš s obzirom da ste izgubili u finale?

„Žao mi je što smo izgubile, ali sam svjesna toga da su Špogiji izlazna generacija, a da moja ekipa ostaje cijela tako da ćemo se iduće godine pokazati još boljim“

2.Kako uspijevaš uskladiti sport i školu? Koliko prolaziš u školi?

„Prolazim vrlo dobro u školi, ali odbojka puno ne utječe na to. Sport uspijem uskladiti sa školom tako što si isplaniram vrijeme za učenje i za treninge.“

3.Zašto baš odbojka?

„Odbojka me opušta…“

Čestitke svim igračicama!

IPL Novinar, Ina Brakus