Skip to main content

Rukomet u polufinalu

Poluzavršnica u rukomet
Utakmica poluzavršnice djevojke
U dvorani Veli Jože, 25. 4. 2017. oko 8:45 započela je prva utakmica poluzavršnice u kojoj su se za veličanstvenu pobjedu čvrsto borile djevojke ŠSD Gimnazijalac Rijeka i Ploče. Atmosfera u dvorani bila je i više nego pozitivna zbog publike prepune navijačkog duha i entuzijazma tokom cijele utakmice. Dvorana je doslovno prštala od usklika nestrpljivih promatrača s tribine. Na kraju prvog poluvremena rezultat je bio izjednačen (7:7) što je dokaz žarke želje obiju ekipa za pobjedom jer cure ostavljaju srce na terenu. Drugo poluvrijeme je također bilo napeto, ali su na kraju pobjedu odnijela cure ŠSD Gimnazijalac Rijeka s razlikom od 2 boda (rezultat 14:12).
Odigrana je i zadnja utakmica razigravanja za djevojke između ŠSD Gymnicus i ŠSD Kopriva. Potaknute odlaskom u finale obje ekipe su hrabro i nabrijano stale na teren. Željeli su samo jedno, a to je pobjeda. Svaka ekipa je bila dobra na svoj način, ali samo je jedna ekipa mogla biti pobjednik. Pobjednik ove utakmice je bila ŠSD Kopriva.

Utakmica poluzavršnice dječaci
Zona neizvjesnosti
25. travnja 2017. (utorak) odigrane su dvije veoma napete utakmice poluzavršnice.
U prvoj su se svojim istrenirani rukometnim sposobnostima natjecali ŠSD Špogi iz Zagreba i ŠSD Druga gimnazija Varaždin.
U prvom poluvremenu za borbu između talentiranih rukometaša je premalo reći a je bila napeta. Svaki put kada bi Špogi otišli u vodstvo za 1 bod, Varaždinci bi ti odmah nadoknadili zavijajući gol te tako izjednačavaju ću rezultat. Ipak, Špogi su se na samom kraju poluvremena dočepali jednog boda više te tako pobijedili rezultatom 8:7.
U drugom poluvremenu Zagrepčani su shvatili da s Drugom gimnazijom VŽ nema šale te odmah na početku posegnuli za vodstvom koje su uspjeli zadržati do kraja (završni rezultat 18:11).
Druga utakmica poluzavršnice (dječaci)
U drugoj utakmici poluzavršnice strastveno su se natjecali dečki ŠSD Gimnazijalac Rijeka i Srednjoškolac Našice. Tijekom prvog poluvremena zrakom se širila neizvjesnost, a obje momčadi su dale sve od sebe kako bi se dokazale na terenu. Na kraju prvog djela rezultat je bio 7:8.
U drugom poluvremenu situacija se malo zakomplicirala zbog izjednačenog rezultata na kraju utakmice (14:14). Stoga se dečki igrali na sedmerca te je ŠSD Srednjoškolac Našice ipak postiglo pobjedu završnim rezultatom 15:17.

Sve rezultate možete na linku….
Rezultati za mladiće rukomet->http://www.sportilus.com/najave/zavrsnica-drzavnog-prvenstva-skolskih-sportskih-drustava-u-skolskoj-godini-2016-2017-za-srednje-skole-rukomet-mladici

Rezultati za djevojke u rukometu->http://www.sportilus.com/najave/zavrsnica-drzavnog-prvenstva-skolskih-sportskih-drustava-u-skolskoj-godini-2016-2017-za-srednje-skole-rukomet-djevojke