Skip to main content

Odbojkaši i odbojkašice u polufinalu

Poluzavršnica u odbojci
Polufinale odbojka mladići
Odigrana je napeta utakmica izmedu momcadi iz Rovinja i Cakovca. Momcadi su bile od samog pocetka vrlo borbene i pune samopouzdanja. Cakovcani su dali sve od sebe da kuci ponesu zlato oko vrata,ali ipak ce tu priliku dobiti momcad iz Rovinja koja je rezultatom 2:0 (25:14)(25:11) osigurala prolazak u finale.

Polufinale odbojka mladići
Odigrana je borbena utakmica izmedu momcadi iz Zadra i Osijeka. Momci su sa velikim samopouzdanjem krenuli u napad na zlato. Publika je digla sve na noge. Utakmica je takoder bila neizvjesna do zadnjeg trenutka. Ipak momcad iz Osijeka je imala vecu potporu i srecu te je odnijela pobjedu rezultatom 2:1.

Polufinale odbojka djevojke
Upravo je zavrsila utakmica izmedu djevojaka iz Zagreba i Đakova. Igra je bila vrlo zanimljiva. Ekipa iz Zagreba je imala veliku podrsku sa tribina. Iako su se djevojke iz Đakova borile svom snagom i svim srcem, ekipa iz Zagreba je ovaj put sebi osigurala prolazak u finale. Rezultatom 2:0 (25:15)(25:8) idu po nove pobjede.

Polufinale odbojka djevojke
Upravo je zavrsila borba za zlato izmedu ekipe iz Vrbovca i Poreca. Ova utakmica je bila jedna od najnapetijih i najneizvjesnijih danas. Ekipe su bile jako borbene. Dale su sve os sebe kako bi dosle do finala,ali ipak je ovaj put vise srece imala ekipa iz Poreca te je rezultatom 2:1 usla u finale.

Rezultati za mladiće u odbojci-> http://www.sportilus.com/najave/zavrsnica-drzavnog-prvenstva-skolskih-sportskih-drustava-u-skolskoj-godini-2016-2017-za-srednje-skole-odbojka-mladici

Rezultati za djevojke u odbojci->http://www.sportilus.com/najave/zavrsnica-drzavnog-prvenstva-skolskih-sportskih-drustava-u-skolskoj-godini-2016-2017-za-srednje-skole-odbojka-djevojke