Skip to main content

Polufinale državnoga natjecanja u futsalu za mladiće i djevojke

Polufinale mladići futsal
Prvo polufinale u futsalu za srednju školu mladići odigrali su ŠSD Tesla i ŠSD Lipa. Razbuđeni igrači Tesle u prvom poluvremenu poveli su s dva razlike. Borba je bila napeta do samoga kraja jer su ŠSD Lipa zabili svoj drugi pogodak i došlo je do izjednačenja. Uz puno truda i rada preko kaznenih udaraca ŠSD Lipa uspjela se plasirati u finale te se boriti za prvo mjesto u Hrvatskoj, dok će se Tesla boriti za utješno treće mjesto.
Nakon dvije utakmice došlo je i do borbe između ŠSD Bedex i ŠSD Elektrotehničar. Utakmica je cijelo vrijeme bila napeta i neodlučna, samo se čekao trenutak kada će netko zapucati i pogoditi u mrežu. Taj trenutak je došao kada je spretni igrač Bedexa zadribljao i postigao prvi pogodak za svoju ekipu. Kada je Elektrotehničar izjednačio odlučeno je da će se utakmica odlučiti kaznenim udarcima. Međutim ŠSD Bedex je bio spretniji te su se zasluženo probili dalje u borbu za prvo mjesto.

Polufinale djevojke futsal
Završena je i prva utakmica polufinala za djevojke između ŠSD Špogi ŠSD Tehničar. Siščanke su odmah uplašene otišle na teren jer je ispred njih bio veliki Špogi. Zagrepčanke su u startu povele te pobijedile s velikim brojem golova. Pobjeda ih je dovela do finala te će se boriti za prvo mjesto i branit svoj grad.
Odigrana je i zadnja utakmica razigravanja za djevojke između ŠSD Gymnicus i ŠSD Kopriva. Potaknute odlaskom u finale obje ekipe su hrabro i nabrijano stale na teren. Željeli su samo jedno, a to je pobjeda. Svaka ekipa je bila dobra na svoj način, ali samo je jedna ekipa mogla biti pobjednik. Pobjednik ove utakmice je bila ŠSD Kopriva.

Rezultate uživo možete pratiti na …

Rezultati za mladiće u futsalu->http://www.sportilus.com/najave/zavrsnica-drzavnog-prvenstva-skolskih-sportskih-drustava-u-skolskoj-godini-2016-2017-za-srednje-skole-futsal-mladici

Rezultati za djevojke u futsalu->http://www.sportilus.com/najave/zavrsnica-drzavnog-prvenstva-skolskih-sportskih-drustava-u-skolskoj-godini-2016-2017-za-srednje-skole-futsal-djevojke