Skip to main content

Finalisti idu punom parom u odbojci

ODBOJKA

Dana 24.03.2017. godine u sportskoj dvorani Intersport održalo se državno natjecanje u odbojci u muškoj kategoriji. Također se natjecalo šest momčadi.
Prvoplasirana momčad u prvoj skupini je momčad iz Rovinja. Tako dobar plasman su zaslužili pobjedom nad momčadi iz Osijeka i Zagreba.
Prvu su utakmicu odigrali protiv momčadi iz Osijeka. Igra je bila vrlo napeta, nastavnici su bili jako nervozni, tribine su se podigle na noge. Bez obzira na sve kritike i viku u publici pobijedili su rezultatom 2:0.
U drugoj utakmici su se za prolazak u finale borili protiv momčadi iz Zagreba. Pobjedu su odnijeli rezultatom 2:0.
Prvaci u drugoj skupini je momčad iz Zadra. Neizvjesnim, jako zanimljivim utakmicama su se plasirali u finale i sutra se bore za zlato.
Prvu utakmicu odigrali su protiv momčadi iz Čakovca. Zadar se pokazao jako samouvjerenim te je svom snagom krenuo na Čakovec. Rezultatom 2:0 odnijeli su pobjedu.
Drugu utakmicu su odigrali protiv ekipe iz Siska. Igra je bila vrlo zanimljiva, publiku su dignuli na noge. Sisak se pokazao jako dobrim, borbenim, ali ipak su Virusi imali više sreće te su pobijedili rezultatom 2:0.
Drugoplasirani u prvoj skupini je momčad iz Osijeka. Plasman su zaslužili pobjedom nad Zagrebom rezultatom 2:1. Igra je bila vrlo neizvjesna. Obje momčadi su u odličnoj formi,ali ipak se Osijek pokazao boljim.
Drugoplasirani u drugoj skupini je momčad iz Čakovca. Prvu utakmicu su izgubili protiv Zadra,ali su se u drugoj pokazali odličnim te su odnijeli pobjedu nad dečkima iz Siska rezultatom 2:0.
Svim momčadima želim puno uspjeha i sreće na sutrašnjim borbama!
IPL novinar, Ina Brakus

ODBOJKA DJEVOJKE
U konkurenciji djevojaka najviše su pokazale odbojkašice ŠSD Špogi iz Zagreba te su sa dvije uvjerljive pobjede, kao prve osigurale nastup u poluzavršnici državnog prvenstva i to iz grupe A. O drugoj ekipi koja će se plasirati u poluzavršnicu odlučit će utakmica između djevojaka iz Vrbovca i Varaždina.

ODBOJKA MLADIĆI
Poznati su parovi poluzavršnice državnog prvenstva za srednje škole u odbojci za mladiće. Prvi par su ŠSD Mladost Rovinj i ŠSD TŠČ Čakovec, a drugi par poluzavršnice su ŠSD Gymnicus Osijek i ŠSD Virusi iz Zadra. Utakmice poluzavršnice igraju se u utorak ujutro, a rezultate uživo možete pratiti na ….

Rezultati za mladiće u odbojci-> http://www.sportilus.com/najave/zavrsnica-drzavnog-prvenstva-skolskih-sportskih-drustava-u-skolskoj-godini-2016-2017-za-srednje-skole-odbojka-mladici

Rezultati za djevojke u odbojci->http://www.sportilus.com/najave/zavrsnica-drzavnog-prvenstva-skolskih-sportskih-drustava-u-skolskoj-godini-2016-2017-za-srednje-skole-odbojka-djevojke