Skip to main content

Nisu igrale zbog "papira"

U OŠ Meterize Šibenik održano je natjecanje u badmintonu za osnovne i srednje škole.

Natjecanje nije dobro započelo za djevojke iz Komercijalno - trgovačke škole Split jer voditelj nije pripremio dokumentaciju sukladno Propisniku DP. Na taj način u konkurenciji djevojaka nastupile su samo dvije momčadi: Gimnazija Antuna Vrančića Šibenik i Ekonomska i trgovačka škola Dubrovnik, dok Zadarska županija nije imala predstavnike u konkurenciji srednjih škola. Bolju igru pokazale su Dubrovkinje te su tako postaje predstavnice skupine "Jug" na završnici DP u Poreču.
Kod mladića nastupile su: Ekonomska škola Šibenik, Gimnazija Dubrovnik i Srednja škola Antun Matijašević - Karamaneo iz Visa. Pobjedu su odnijeli mladići s Visa pred drugoplasiranim Šibenčanima i trećeplasiranim Dubrovčanima.


U konkurenciji osnovnih škola kod dječaka i djevojčica prvo mjesto zasluženo su osvojili učenici OŠ Visoka iz Splita. Kod dječaka još su nastupili učenici OŠ Stanovi Zadar, OŠ Rogoznica Rogoznica i OŠ I. Gundulića iz Dubrovnika. Kod djevojčica: OŠ Lapad Dubrovnik, OŠ Škabrnja Zadar i OŠ Rogoznica Rogoznica.
Čestitamo na rezultatu i želimo puno uspjeha na završnici DP!
IPL novinarka: Ana Grgurica; Osnovna škola Meterize, Šibenik