Skip to main content

Koprive osigurale plasman u završnici!

U četvrtak,  16. ožujka 2017., u našoj smo Srednjoj školi Ivanec obilježili Dan škole na poseban način.

Naša je škola bila domaćin Poluzavršnog natjecanja u futsalu za ženske ekipe srednjih škola, skupina „Sjever“. Kao pobjednik Varaždinske županije, Srednja škola Ivanec ugostila je pobjedničke ekipe iz Međimurske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije u sportskoj dvorani. Natjecanje je započelo u 10 sati. Osim domaće ekipe, ŠSD Srednjoškolac, na terenu svoje su znanje, ponos i snagu pokazali i ŠSD Graditelj iz Graditeljske škole Čakovec, ŠSD Victoria iz SŠ „Stjepan Ivšić“ iz Orahovice te ŠSD Kopriva iz SŠ Koprivnica.
Učenica SŠ Ivanec Živa Bajsić uvela nas je u sam početak natjecanja, a ravnateljica Lidija Kozina zaželjela je dobrodošlicu i sreću svim natjecateljicama te je ujedno čestitala svim učenicima i suradnicima Dan škole. Svima se s dobrim željama obratila i članica Školskog sportskog saveza Ivana Putarek. Nakon uvodnih govora naš je tamburaški orkestar odsvirao hrvatsku himnu kako bi se uveličala svečanost ovoga natjecanja, a plesna skupina pod vodstvom Ivane Matić zagrijala je sve prisutne.


Tijekom natjecanja sve su se igračice izrazito trudile da svoju županiju učine što ponosnijom. U prvoj utakmici sukobili su se ŠSD KOPRIVA i ŠSD VICTORIA. U prvom poluvremenu vodi ŠSD KOPRIVA 1:0 te na kraju odnosi pobjedu rezultatom 5:1 za ŠSD KOPRIVA. U drugoj su se utakmici sukobili ŠSD GRADITELJ i ŠSD SREDNJOŠKOLAC. U prvom poluvremenu vodi ŠSD SREDNJOŠKOLAC 2:0 te u nastavku zabijaju još jedan gol za pobjedu. Završetak utakmice: 3:0 za ŠSD SREDNJOŠKOLAC.
U borbi za treće mjesto sudjelovali su ŠSD VICTORIA i ŠSD GRADITELJ. Na poluvremenu je rezultat izjednačen, 1:1. Na kraju je ŠSD GRADITELJ pobijedio nakon izvođenja šesteraca.
U borbi za prvo mjesto sudjelovali su ŠSD KOPRIVA i ŠSD SREDNJOŠKOLAC. U prvom poluvremenu nema pogodaka, a tako završava i drugo poluvrijeme. U dramatičnoj završnici pobjedu odnosi ŠSD Kopriva nakon izvođenja šesteraca.


Osvojenim prvim mjestom ŠSD Kopriva osigurala je plasman na završnom natjecanju u futsalu. Želimo im puno uspjeha!
IPL novinar: Martina Mostečak; Srednja škola Ivanec, Ivanec