Skip to main content

Badminton - poluzavršno - osnovne škole- skupina istok

Dana 15.2.2017. godine održalo se poluzavršno natjecanje u badmintonu u  Graditeljsko-geodetskoj školi. Ravnatelj OŠ Grigor Vitez, Hrvoje Brod, bio je domaćin, te je s par prigodnih rečenica otvorio natjecanje. Timovi djevojaka osnovnih škola su bili Borovo, Okučani (Nova Gradiška), Kutjevo i Osijek (5.Rajon), oni su morali izvući s kim će prvo igrat.

Kada je igra počela svaki gledatelj je navijao za svoj najdraži tim, te su tako stvorili navijački ugođaj. Tijekom utakmica bilo je napeto jer su sve ekipe bile podjednako jake, stoga su razlike u bodovima bile vrlo male. Najviše su mi se svidjeli navijači jer unatoč porazu ekipe za koju su navijali ipak nisu htjeli pokazati nepoštovanje prema njima. Drago mi je što je na državno natjecanje prošla ekipa 5.Rajon, te će ići u Poreč.
Intervju s Mateom Tomas
1.    Kada i kako si se počela bavit badmintonom?
Badmintonom sam se počela bavit kada me je učitelj iz tjelesnog pitao hoću li predstavljati našu školu na natjecanju.
2.    Kada ste prošle na poluzavršno natjecanje jeste li bile sretne?
Kada smo prošle na poluzavršno natjecanje bile smo prestretne jer smo se jako trudile i ja mislim da smo i zaslužile ovaj odlazak na državno natjecanje koje će se održati u Poreču.
3.    Kao vođa tima imaš li na utakmicama osjećaj odgovornosti?
Kao vođa tima imam veliku odgovornost na sebi jer ako ja izgubim utakmicu cure više nemaju nade i samopouzdanja da će one pobijediti ako ja nisam.
4.    Tko ti je na poluzavršnom natjecanju bio najveći protivnik? Zašto?
Najveći protivnik na poluzavršnom mi je bio prvi reket iz Kutjeva jer je cura igrala stvarno dobro. Jako se veselimo pogotovo zato što se održava na moru točnije u gradu Poreču.
5.    Pošto ste osvojile 1. Mjesto, veselite li se državnom natjecanju? Zašto?
Jako se veselimo pogotovo zato što se održava na moru, točnije u gradu Poreču.

IPL novinar: Barbara Ormanac;Osnovna škola Grigor Vitez, Osijek