Skip to main content

Idemo na "Snježnu kraljicu"!

Hrvatski školski sportski savez i ove godine surađuje s Hrvatskim skijaškim savezom kao organizatorom skijaške utrke AUDI FIS SKI WORLD CUP " SNOW QUEEN TROPHY" u podjeli određenog broj ulaznica za mušku i žensku FIS utrku, koje se organiziraju 3. i 5. siječnja 2017. godine na Sljemenu u Zagrebu,

a koje su namijenjene svim učenicima (članovima školskog sportskog društva) osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske koje imaju želju posjetiti Zagreb i biti sudionici ove velike sportske manifestacije.

Kao najavu i promociju ovog lijepog sportskog događaja Hrvatski škololski sportski savez,Hrvatski skijaški savez i Nika Fleiss organizirat će posjetu dana 12.12.2016. godine Osnovnoj školi Dubovac iz Karlovca
Učenici ove škole imati će priliku upoznati se i popričati s Nikom Fleiss našom bivšom vrhunskom skijašicom i promotorom organiziranih skijaških utrka na Sljemenu.

Službeni program ovogodišnje utrke možete vidjeti na službenom linku:
http://www.snowqueentrophy.com/program/
Važno je napomenuti, svi oni koji žele doći na utrku da svoj dolazak organiziraju skupno, u pratnji profesora te ga svakako, ranije moraju najaviti Hrvatskom školskom sportskom savezu. Zainteresirane škole trebaju u Hrvatski školski sportski savez poslati informacije o broju učenika koji će doći na skijaške utrke, podatke o osobi koja će pratiti učenike (profesor iz škole), te koji dan namjeravaju doći na utrku. Broj ulaznica je ograničen.
Molimo da se zahtjevi za ulaznicama šalju elektroničkom poštom na adresu voditelja projekta Stjepana Crnokića, na mail: stjepan.crnokic@skolski-sport.hr  najkasnije do 31.12.2016. godine. Ulaznice mogu podići samo voditelji koji su navedeni u popisima koji su pristigli u HŠSS do naznačenog datuma.