Skip to main content

Još 2 dana za prijavu

Požurite, još su dva dana ostala za prijavu na 5. Simpozij Školski sport.

Simpozij Školski sport je državni stručni skup učitelja tjelesne i zdravstvene kulture u Republici Hrvatskoj. Ovogodišnji skup kao i dosada bogat je temama i praktičnim prikazima o radu s djecom u odgojno - obrazovnom sustavu, sportskim programima i treningu djece. Organiziran je u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Agencijom za odgoj i obrazovanje.

Ove godine imamo posebnu čast najaviti predavanja brojnih stručnjaka u Hrvatskoj za rad s djecom i mladima, koji će svojim teoretskim i praktičnim predavanjima zainteresirati i obogatiti ovaj, po broju sudionika, najveći stručni skup učitelja i profesora tjelesne i zdravstvene kulture u Republici Hrvatskoj.

DSC_0353

Pozvane teme i praktični prikazi:

  • Dječja kralježnica naša je odgovornost“- dijagnostika kralježnice i vježbe za skoliozu
  • Igre: organizacija, sigurnost, efektivnost u provedbi igara s djecom u sportskim programima
  • Manipulacija rekvizitima iz ritmičke gimnastike u svrhu razvoja koordinacije kod učenika
  • Sat plivanja u plivačkoj školi
  • Radionica: Cheerleading u školskom sportu
  • Badminton sadržaji u radu s mlađom djecom
  • Modul Univerzalne sportske škole (motorički sadržaji, testovi, voditelji, sigurnost)

Predavači su sportski stručnjaci čija je stručnost prepoznata i zahvalni smo što su pristali predstaviti svoj rad i znanja iz svojih područja. Broj prijavljenih sudionika je ograničen na 500, a prijava se organizira preko aplikacije http://ettaedu.azoo.hr/, do 26.10.2016. godine.

Podsjetimo, prvi stručni skup s tematikom školskog sporta organiziriali smo 2011. godine i tada se zvao Seminar za voditelje Univerzalne sportske škole. Od 2012. godine, redovito organiziramo Simpozij Školski sport. Pogledajte malo unatrag kako je bilo svih tih godina kako je bilo na ovom mjestu:  /uss/simpozij-ss/

Untitled - 2

Dobro nam došli

Hrvatski školski sportski savez