Skip to main content

Očekujemo veliki uspjeh!

Uzbuđenje i napetost uz pomalo nervoze bili su prisutni na rukometnim terenima,25. travnja 2016. u dvorani Veli Jože. Već su u ranim satima natjecatelji počeli pokazivati razlog svog dolaska ovdje.

Poreč nikada nije vidio toliko rukometnih natjecatelja na Završnici. Momčadi iz Županje, Kaštel Gomilice, Ludbrega, Zagreba, Samobora i Senja te ekipe iz Darda, Grešnice, Zagreba, Preloga, Metkovića, sudjelovali su na ovogodišnjem natjecanju.

Nakon dvanaest odigranih utakmica, nekoliko ozljeda i uzbuđenja u zraku, mogli smo saznati tko je svojim trudom i uspjehom zaslužio proći u razigravanje poluzavršnicu.

Najvažniju utakmicu djevojaka skupine „A“ odigrale su cure iz ŠSD MLADOST iz Preloga te iz ŠSD VIHOR iz Garešnice. Iako su obje ekipe bile zavidnog uspjeha i u istom rangu, jedan je gol bio presudan te je ŠSD VIHOR zaslužio prvo mjesto u skupini „A“.

Prvak skupine „B“ je ŠSD DARDA iz Darda, a odlučujuću utakmicu igrale su članice ŠSD Malešnica iz Zagreba protiv djevojaka iz Darde.

Dječaci su također bili raspoređeni u dvije skupine igranja. Titulu pobjednika „A“ skupine dobio je ŠSD Pavleka iz Zagreba. Zasluženu pobjedu skupine „B“ dobila je ŠSD ROVI iz Samobora.

Finala se nestrpljivo iščekuju i nadamo se velikom uspjehu najboljih. Kako kaže poslovica, neka bolji pobjedi!

IPL novinar