Skip to main content

"Pokazale smo onaj naš šibenski dišpet"

Od ranih jutarnjih sati u ponedjeljak 25.4.2016. sportska dvorana Žatika u Poreču odjekuje usklicima vatrenih natjecatelja i njihovih navijača. Košarkaši i košarkašice krenuli su u boj za naslov državnih prvaka.

Napetom igrom koja je završila produžetcima Lovrekice su pobijedile Koprivnicu te se tako plasirale u daljnji krug natjecanja zajedno sa prvoplasiranim Vidičankama. U polufinale su također prošle i košarkašice iz ŠŠD Malik i ŠŠD Trnsko.

Kod dječaka u daljnji krug natjecanja prošli su košarkaši ŠŠD Bolići, ŠŠD Meteor, ŠŠD Kaštanjer te ŠŠD Trnsko. U kategoriji djevojčica najviše je pokazao Šibenik i njihove Vidičanke te Trnsko u kategoriji dječaka. Uvjerljivim pobjedama ciljaju na, kako kažu, već zasluženo zlato.

"Atmosfera odlična, organizacija još bolja. Izuzetno smo zadovoljne trenutnim rezultatom, no trebamo uložiti još puno truda u sutrašnje utakmice kako bismo ostvarile svoj cilj. Zlato. U dosadašnjem uspjehu puno su mi pomogle moje suigračice, zaista igramo kao jedno. Pokazali smo onaj naš šibenski dišpet", riječi su jedne od najboljih igračica današnjeg natjecanja, Šibenčanke Mie Vukšić.

Natjecanje se nastavlja sutra na istom mjestu i u isto vrijeme.

Djevojčicama i dječacima koji su izborili svoje mjesto u polufinalu želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem natjecanju. Neka najbolji pobijedi!

Marita Čatić, IPL novinarka