Skip to main content

FOTO: Motivirajuće riječi otvorile Završnicu

Dana 24. travnja 2016. svečano otvaranje Završnice Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u Poreču započelo je pozdravom svim natjecateljima, uzvanicima i članovima Izvršnog odbora.

Nakon što nas je voditeljica uputila u natjecanje riječ je prepustila gospodinu Nikoli Perkoviću, predsjedniku Hrvatskog školskog sportskog saveza. Toplim se riječima obratio mladosti i sportskoj budućnosti Lijepe Naše te svečano otvorio ovu Završnicu Državnog prvenstva 2016.

Ravnatelj Hrvatske olimpijske akademije, Saša Ceraj, ovim je motivirajućim riječima pristupio svim natjecateljima, uzvanicima i članovima Izvršnog odbora: „Želimo vam uspjeha te da ne zaboravite dobro predstaviti svoju sredinu.“

SUTRA KREĆU NATJECANJA

Nakon prisege svih natjecatelja da će dostojno predstavljati svoj grad i županiju te igrati pošteno, krenuo je zabavniji dio otvorenja. Djevojke iz OŠ Kraljevice čine pobjedničku ekipu plesnog natjecanja Virtualni plesni show.

Svojom su nam strašću pokazale što znači voljeti ples i uživati u njemu. Nakon te točke plesni podij zauzele su Pulske mažoretkinje i oduševile nas svojom spretnošću i optimizmom kojeg su plesom prenijele i na nas.

Nakon zabavne večeri pune plesa i veselja čeka nas još zabavnija i napetija dva dana koja su razlog našeg dolaska. Sutra kreće Završnica DP i svi nestrpljivo čekamo napetu igru i rezultate Državnog prvenstva 2016.

Želimo puno sreće i uspjeha svim natjecateljima i neka daju sve od sebe u ostatku natjecanja.

 

Nina Popović i Tea Đorđević, IPL novinarke