Skip to main content

Velika Gorica zlatna u obje kategorije

Poluzavršno natjecanje u badmintonu skupine centar

Uspješan plasman na završnicu Državnog prvenstva izborile su ženska i muška ekipa SŠ Velika Gorica.

Na poluzavršnom natjecanju u badmintonu za skupinu centar, koje je održano 18. veljače u Srednjoj školi Jastrebarsko, sudjelovalo je šest ekipa, po tri ekipe u kategoriji djevojaka i tri ekipe u kategoriji mladića. Svoje škole ponosno su predstavili učenici iz Bjelovara, Novske i Velike Gorice.

U kategoriji djevojaka prvo mjesto je izborila ekipa SŠ Velika gorica (ŠSD „GVG“), čije su natjecateljice Lucija Buchberger, Elena Miščević, Ivona Trstenjak i Katarina Tešija. – Konkurencija nije bila jaka, što nam je olakšalo pobjedu. Ostvarenom rezultatu smo se naravno nadale te planiramo i sljedeće godine sudjelovati na natjecanju – rekla je igračica Lucija Buchberger. Voditelj uspješne ekipe je Gordan Polan. Drugo su mjesto osvojile djevojke iz SŠ Novska, a na trećem mjestu su natjecateljice iz Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar.

maja_sadikovic_DSC_0005 (3)

U kategoriji mladića, zlatni su bili natjecatelji Jakov Vujević, Filip Barišić, Marin Pepić i Marko Dolibašić. – Iako prošle godine nismo pobjedili, ove godine smo to uspijeli. Trener nam je prije samog natjecanja rekao da damo sve od sebe i da odemo na državno. – rekao je Jakov Vujević. Drugo mjesto osvojili su učenici Srednje škole Novska, a na treće mjesto plasirali su se natjecatelji Medicinske škole Bjelovar.

maja_sadikovic_DSC_0005 (2)

Na natjecanju su odigrani brojni kvalitetni mečevi. Natjecatelji su imali svu podršku njihovih trenera, ali su i tribine bile ispunjene navijačima. Organizatori natjecanja bili su zadovoljni što je sve prošlo u najboljem redu te su na samom kraju natjecanja poželjeli sreću spotašima koji će se natjecati na završnici Državnog prvenstva.

Maja Sadiković - IPL novinarka