Skip to main content

Ždrijeb skupina za Svjetsko školsko futsal prvenstvo

S velikim veseljem najvljujemo ždrijeb skupina za Svjetsko školsko futsal prvenstvo koje će Hrvatski školski sportski savez zajedno s ISF-om (Međunarodnom školskom sportskom federacijom) organizirati u Poreču od 3. do 10. travnja 2016. godine.

[su_box title="Ždrijeb skupina za Svjetsko futsal prvenstvo" style="glass" box_color="#e41f25" radius="5" class="align-content: center;"]Ždrijeb skupina održati će se u ponedjeljak, 25. siječnja 2016. godine u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (velika dvorana) u Zagrebu, Donje Svetice 38 s početkom u 11.00 sati.[/su_box]

Na svjetskom školskom futsal prvenstvu prema posljednjim informacijama nastupiti će 23 ekipe mladića i 10 ekipa djevojaka, odnosno natjecatelji iz 23 zemlje svijeta.
S ponosom ističemo da je pokroviteljstvo natjecanja s radošću prihvatila Predsjednica Republike Hrvatske, gospođa Kolinda Grabar Kitarović.

Na ždrijebu skupina, će osim uglednika iz društvenog i političkog života biti i predstavnici resornog ministarstva, predstavnici Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog školskog sportskog saveza, sportaši, predstavnici ekipa koje će predstavljati Hrvatsku na Svjetskom futsal prvenstvu (Športska gimnazije iz Zagreba i Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola iz Samobora).

small_engleski_logo_SP_transparent

Dolazak na ždrijeb najavili su i uvaženi članovi ISF-a. Tako će u Zagrebu biti gospodin Henri Ausmaa iz Estonije – ISF delegat za Svjetsko školsko futsal prvenstvo, te gospodin Jean Pierre Dummar iz Brazila – dopredsjednik ISF Tehničke komisije za futsal.

web-sreenshot

Tijekom ždrijeba održati će se prezentacija logotipa svjetskog futsal prvenstva (WSCF-2016), web stranice, promotivnog video materijala koji su povezan s organizacijom Svjetskog futsal prvenstva.

[su_row][su_column size="1/2"]

[/su_column] [su_column size="1/2"]

[/su_column] [/su_row]